Theme-icon

Keskity tärkeimpiin vahvuuksiisi - me toteutamme tehokkaat työnkulut

Tavoitteesi on menestyä liiketoiminnassasi ja sammalla olla huolehtimatta liikaa infrastruktuurista, jonka tarvitsee vain tukea sinua tavoitteen saavuttamisessa. Me voimme auttaa sinua sekä dokumenttien että- tiedonhallinnassa sekä varmistamme, että prosessit ja työnkulut ovat tehokkaita, turvallisia ja aina ajan tasalla.

Lue lisää

Vain 24 %:lla organisaatioista on tällä hetkellä käytössä yrityksenlaajuinen tiedonhallinnan ratkaisu. Lähes 50 % organisaatioista ei hyödyntänyt digitaalisen työnkulun mahdollisuuksia vuoteen 2016 mennessä. Nyt digi on kaikille yrityksille realismia, ei valinta. Tosiasia on, että paperidokumenttien käsittelyn nopeudella tapahtuva dokumentinhallinta on menneisyyttä. Automatisoidut ratkaisut jakavat sähköiset dokumentit heti oikeille henkilöille ja tarjoavat helpon pääsyn sisältöön ja tiedon hallintaan napin painalluksella.

Haluamme varmistaa, että sinulla on taidot ja valmiudet tulevaisuuteen. Palvelumme sisältävät konsultointipalveluja, infrastruktuurin käyttöönotto- sekä halllintapalveluja. Tuellamme voit keskittyä täysin ydinosaamiseesi.

”Toteuttaisimme varmasti vastaavanlaisen projektin Konica Minoltan kanssa uudelleen”
Damian Bochenek
Head of IT, Huff Group
Asiakkaamme kertoo
Kiinnostaako seuraava aiheemme?
haluat menestyä graafisella alalla uudistamalla liiketoimintojasi.