Theme-icon

Pidä asiakkaasi tyytyväisinä hyödyntäen asiantuntijuuttamme ja innovaatioitamme

Sisäisten prosessien virtaviivaistaminen integroimalla laitteita sekä ohjelmistoja verkkoosi on tehtävä, jonka me voimme tehdä teille. Pidämme aina mielessä, että tämä luo myös uusia turvallisuusriskejä, jotka tietysti myös käsittelemme.

Lue lisää

Yksikin suojaamaton verkkoon liitetty laite on mahdollinen ovi tunkeilijoille, jolloin koko yrityksen verkkoinfrastruktuuri on haavoittuvainen. Yritystiedon turvaamiseen verkossa vaaditaan lisäksi kattavia dokumenttien ja tiedonhallinnan ratkaisuja. Datasi turvallisuus on Konica Minoltan prioriteetti - siksi suhtaudumme infrastruktuurinne turvallisuuteen perusteellisesti.

Esimerkiksi tulostavissa bizhub-järjestelmissä on vakiona laajat tietoturvaominaisuudet integroituna itse järjestelmään. Näin varmistamme, että olet varustettu parhaalla mahdollisella ja maksimaalisesti suojatulla tavalla. Miksi maksaisit ylimääräistä järjestelmäominaisuuksista, jotka ovat tänä päivänä välttämättömiä suojelemaan arvokkaita yritys- ja asiakastietoja!

Korkeimmat turvallisuusstandardit ovat kaikkien laitteisto- ja ohjelmistoratkaisujen ydin. Toimialan johtavat tietoturvaratkaisut ovat suunniteltu antamaan sinulle mielenrauhaa!

Suojaa viestintänne

Digitaalisena aikana olemme nähneet ennennäkemättömän kasvun maailmanlaajuisessa viestinnässä - samalla mahdolliset tietoturvariskit ovat kasvaneet.

Lataa esite
Kiinnostaako seuraava aiheemme?
aloitit yrityksesi kahvilassa ja pyörität nyt omaa toimistoa.